Beverly Hills Chihuahua 2   8 feb 2011
Inlay van Beverly Hills Chihuahua 2
 
Genre: Komedie/Humor
Te huur op:     
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
Deel deze film: Tweeten  
 
     
 

Direct na de exorbitante bruiloft van Chloe en Papi vertrekken aunt Viv en Rachel voor enkele maanden naar het tropische regenwoud, Sam achterlatend om voor de beide chihuahua's te zorgen. Het blijft niet bij twee hondjes, want Chloe wil graag een groot gezin en vier maanden later huppelen er 5 pups door de tuin. Dat is voor Sam, maar ook voor Papi een hele klus om allemaal in de gaten te houden. Sam heeft meer problemen. Zijn ouders dreigen hun huis aan de bank te verliezen en er moet binnen een paar weken $ 40.000 op tafel komen. Om het huis te redden, besluiten Papi en Chloe zich in te schrijven voor de Beverly Hills hondenshow waar ze het op moeten nemen tegen de arrogante Franse poedel Appoline...

Beverly Hills Chihuahua was een paar jaar geleden een doorslaand succes en ook deze tweede film is er een voor het hele gezin. De cast is gewijzigd, maar het draait hier natuurlijk vooral om de viervoeters die zich al pratend en blaffend manifesteren als de echte sterren.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...